Νέα

κοπή της πίτας

Στις 10-2-2017 στο πολιτιστικό κέντρο Αλκίμαχος πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος.Όπου νέα μέλη του κέντρου κι παλαιά έδωσαν το παρόν να ανταλλάξουμε ευχές για μία θετική  χρονιά και υγεία.Στην συνέχεια έγινε μία μικρή επίδειξη από τους μικρούς και μεγάλούς μαθητές του...
Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο doce pares eskrima (FCS)

Στις 22 οκτωμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο μας σεμινάριο στη φιλλιπινέζικη πολεμική τέχνη DOCE PARES ESKRIMA,με εισηγητή το Guro Xρήστο Βαφειάδη στα οποία δίδαξε στον 'Α κύκλο του σεμιναρίου βασικό χειρισμό χρήσης μαχαιριού ,ραβδιού και μάχης άδειων χεριών.  
Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Φεβρουαρίου 2016

Διήμερο σεμινάριο με θέμα "Wing Chun Gung Fu-Doce Pares Knife FCS" πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Φεβρουαρίου στη σχολή Wing Chun Gung Fu Athens από τους Master Βαφειάδης Χ. και Τουζόζογλου Γ., το οποίο διοργανώθηκε από τους Sifu Αρβανιτίδη Χ. και Ξηρό Χ.
Διαβάστε περισσότερα

Κοπή πίτας 2016

    Στις 12 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη σχολή WING CHUN-ALKIMAXOS κοπή της πίτας για το νέο έτος και ακολούθησε επίδειξη προς τιμήν των 5 ετών λειτουργίας της. Αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την ενεργή συμμετοχή των μαθητών και την προσέλευση των φίλων που στήριξαν όλα...
Διαβάστε περισσότερα

Εξετάσεις-Δεκέμβρης 2015

Διεξήχθησαν οι εξετάσεις του Δεκεμβρίου για την πιστοποίηση των βαθμών, στη σχολή Wing Chun Alkimaxos στους Αγίους Αναργύρους. Τόσο το παιδικό, όσο και το τμήμα ενηλίκων φρόντισαν να αναδείξουν στους Master Τουζόζογλου Γ. και Βαφειάδη Χ. το επίπεδο της σχολής.
Διαβάστε περισσότερα